Luontoliikuntahaaste on lasten ja nuorten luonnonsuojelujärjestö Luonto-Liiton ja ulkoilmakilpailu Kalevan Kierroksen yhdessä ideoima, leikkimielellä suoritettava haastepaketti, joka laittaa sinut, perheesi ja kaverisi liikkeelle luontoon.

Luontoliikuntahaasteen tarkoitus on tuottaa siihen osallistuville liikunnallisia elämyksiä luonnossa. Tartu rohkeasti haasteisiin ja toteuta niitä oman kunnon ja jaksamisen mukaan!

Voit suorittaa kaikki haasteet, tai valita niistä itsellesi merkityksellisimmät. Merkitse numerolla, mitä lajia sinisestä laatikosta käytit haastekohdan suorittamiseen. Sen jälkeen merkitse myös numerolla, mitä teemoja vihreästä laatikosta sisältyi luontoliikuntahaasteeseesi.

Aikaa on koko vuosi 2020 – laita päivämäärä muistiin ja kerro samalla lyhyesti, mitä teit tai koit. #luontoliikuntahaaste

#luontoliikuntahaaste tunnuksella Instgramissa julkaistut kuvat ovat mukana voittamassa Luonto-Liiton Sieppo- ja Nuorten Luonto -lehtien vuosikertoja ja Kalevan Kierroksen kilpailumaksuja vuodelle 2021. Joka kuukausi valitaan vähintään yksi voittajajulkaisu.

Lataa haaste ja tulosta se paperille

Lataa haaste kännykkääsi

Muokkaa haastekuvaa näin:

🌿  Lataa jokin yllä olevista haasteversioista puhelimeesi TAI avaa haaste ja ota ruutukaappauskuva puhelimellasi.

🌿 Muokkaa kuvaa kännykässäsi aina kun suoritat haastekohtia. Merkkaa sormella piirtäen merkintä suorituskohdalle.

🌿  Julkaise etenemääsi ja esittele kuinka luova paperinsäästäjä sinä olet ollut #luontoliikuntahaaste.

Maaliskuun lopun ajan etsitään hauskinta toteutusta haasteeseen numero 2. Ota kuva liikkumisestasi hassulla tavalla ja julkaise se Instagramissa #luontoliikuntahaaste. Omaperäisin toteutus tai paras kuva palkitaan Luonto-Liiton Sieppo- tai Nuorten Luonto -lehden vuosikerrlla tai Kalevan Kierroksen osallistumisoikeudella. Voittaja saa itse valita palkinnon. Nyt reippaasti luontoon hassuttelemaan! 🌿

Säästä paperia ja tartu luontoliikuntahaasteeseen digiversiona. 1) Lataa jokin alla olevista haasteversioista puhelimeesi TAI avaa haaste ja ota ruutukaappauskuva puhelimellasi 2) Muokkaa kuvaa puhelimessasi aina kun suoritat haastekohtia. Merkkaa sormella piirtäen merkintä suorituskohdalle 3) Julkaise etenemääsi ja esittele kuinka luova paperinsäästäjä sinä olet ollut #luontoliikuntahaaste #luontoliikuntahaaste tunnuksella Instgramissa julkaistut kuvat ovat mukana voittamassa Luontoliiton Sieppo-lehden […]

Luontoliitto ja Kalevan Kierros ovat yhdessä julkaiseet kaikille sopivan luontoliikuntahaasteen. Tartu haasteeseen ja lähde liikkeelle luontoon! #luontoliikuntahaaste tunnuksella Instgramissa julkaistut kuvat ovat mukana voittamassa Luontoliiton Sieppo-lehden vuosikertoja ja Kalevan Kierroksen kilpailumaksuja vuodelle 2021.

Luonto-Liitto on vuonna 1943 perustettu lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö. Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa arvostetaan luonnon moninaisuutta ja sen itseisarvoa.