X-tri Lahti Kalevan Kierros joukkue

Luistelija

Juha Hirsimäki

Harrastuksiini kuuluu mm. triathlon, hiihto ja suunnistus. Muitakin kestävyyslajeja tulee välillä harrasteltua. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi lasta, jotka pitävät kiireisenä. Harjoittelulla ei ainakaan tarvitse vapaa-aikaa täyttää.

Hiihtäjä

Jarno Koskimaa

Olen 42-vuotias syntyperäinen lahtelainen ja kahden pojan isä. Innostuin aikuisiässä kestävyysurheilusta ja olen nyt harrastanut 4 vuotta triathlonia ja rapiat kymmenen vuotta hiihtoa. Lenkkeilyä teen omaksi ilokseni ja kuntoa ylläpitäen.

Kilpailuviettiä minulla ei juurikaan ole, mutta tykkään yli kaiken haastaa ja viedä itseäni äärirajoille. Toki ns. leikkimielinen kisailukin on aina välillä paikallaan.

Odotan innolla tätä Kalevan Kierroksen haastejoukkue kilpailua ja uskon, että meillä on erittäin hyvä ja rennolla asenteella varustettu joukkue.

Nähdään viivalla.

Suunnistaja

Rosa Kotanen

Kestävyysurheilu vei mennessään vuonna 2011 ja vuosien varrella olen halunnut haastaa itseäni monipuolisesti niin triathlonin, hiihdon, pyöräilyn kuin juoksunkin parissa. Kun seuramme X-tri Lahti otti Kalevan Kierroksen haasteen vastaan, päätin opetella suunnistamaan. Minulla ei ole minkäänlaista suunnistustaustaa, joten pääsen todellakin haastamaan itseni.

Koen olevani ennen kaikkea elämysurheilija ja Kalevan Kierros tarjoaa mielettömän mahdollisuuden saada uusia kokemuksia.

www.liikunsiiselan.fi

Soutaja

Soutaja on vielä etsinnöissä

Pyöräilijä

Tero Kotanen

Minut on helppo saada mukaan haasteeseen kuin haasteeseen. Mitä kovempi haaste tai pidempi matka, sen parempi. Viime vuodet olen keskittynyt hiihtoon ja triathloniin, mutta muistakin kestävyyslajeista on kokemusta. Erityisesti pitkät matkat ovat minun juttuni.

Juoksija

Merja Kotanen

Harrastan kestävyysurheilua monipuolisesti; erityisesti hiihto, suunnistus ja juoksu ovat lähellä sydäntäni. Nyt olen myös innostunut triathlonista ja suunnittelen ensimmäistä starttiani. Urheilussa parasta on elämykset. Olen osallistunut jo aikaisemmin Kalevan Kierrokseen joukkueessa, jolloin lajinani oli hiihto.

X-tri Lahti Kalevan Kierroksen haastejoukkueen uutiset

Nothing Found

Sorry, no posts matched your criteria