Vuoden 2021 palkintojenjako Pyhäjärvellä

,

Kalevan Kierroksen viime vuoden parhaat palkittiin

Normaalitilanteessa vuosikokouksen yhteydessä ollaan järjestetty vuosijuhla, jossa on palkittu menestyneet ja ansioituneet kiertäjät. Korona on sotkenut nyt kahtena vuotena perätysten tätä järjestelyä. Vuoden 2020 palkinnot jaettiin virtuaalisesti ja viime vuoden palkintojenjako viivästyi muutamalla kuukaudella. Pyhäjärvellä hiihtoa edeltävänä iltana hotelli Pyhäsalmessa päästiin lopulta palkitsemaan 2021 parhaita.

Tämä vuosi oli ensimmäinen, kun sarjojen parhaille ei jaettu pokaaleita. Oman sarjan sijoitus kolmen parhaan osalta oli vuosimitalin takapuolella. Sen lisäksi kolmen kärki sai oman diplomin ja ruusun menestyksestään. Paikalla hotellin kokoushuoneessa oli runsaasti kiertäjiä. Kaikki eivät edes mahtuneet sisään, vaan osa joutui katselemaan tilaisuutta käytävän puolelta. Palkintojenjako lähetettiin myös Kalevan Kierroksen facebook-sivulla livelähetyksenä. Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen ja palkintojenjako alkaa 12 min kohdalta.

Miesten 80-vuotiaiden sarjassa voitto meni Onni Siltalalle. Risto Viitanen oli toinen ja Kauko Vähä kolmas.

Kauko Vähä, Onni Siltala ja Risto Viitanen.

Miesten 75-vuotiaiden sarjassa voitto meni Klaus Kuuselle. Antti Rytkönen oli toinen ja Matti Suihkonen kolmas.

Matti Suihkonen ja Klaus Kuusi.

Miesten 70-vuotiaiden sarjassa voitto meni Jaakko Pärssiselle. Jouko Tyrkäs oli toinen ja Aimo Väisänen kolmas.

Jouko Tyrkäs ja Jaakko Pärssinen.

Miesten 65-vuotiaiden sarjassa voitto meni Jouko Peipiselle. Ari Tolvanen oli toinen ja Ossi Karjalainen kolmas.

Jouko Peipinen ja Ari Tolvanen

Miesten 60-vuotiaiden sarjassa voitto meni Ismo Lehtiselle. Jari Ylänne oli toinen ja Kari Kinnunen kolmas.

Ismo Lehtinen

Naisten 55-vuotiaiden sarjassa voitto meni Riikka Kaipialle. Anne Rasku oli toinen ja Marjut Vainio kolmas.

Anne Rasku ja Riikka Kaipia

Miesten 55-vuotiaiden sarjassa voitto meni Sami Leinoselle. Toinen oli Jouni Nurminen ja kolmas Esa Pylvänen.

Esa Pylvänen ja Jouni Nurminen

Naisten 50-vuotiaiden sarjassa voitto meni Katri Pylväselle. Elina Borgenström oli toinen ja Tuija Kilpeläinen kolmas.

Tuija Kilpeläinen, Katri Pylvänen ja Elina Borgenström.

Miesten 50-vuotaiden sarjassa voitto meni Ari Ilolalle. Toinen oli Mikko Ylönen ja kolmas Juha Menna.

Mikko Ylönen ja Ari Ilola

Naisten 40-vuotiaiden sarjassa voitto meni Kirsi Korpijärvelle. Mirva Hilander oli toinen ja Suvi Sorvakko oli kolmas.

Mirva Hilander, Kirsi Korpijärvi ja Suvi Sorvakko.

Miesten 40-vuotiaiden sarjassa voitto meni Toni Pikkaraiselle. Matti Huttunen oli toinen ja Ossi Sippu kolmas.

Toni Pikkarainen ja Matti Huttunen.

Naisten yleisen sarjassa voitto meni Terhi Harjulalle. Minna Lepikkö oli toinen ja Pii Lepikkö kolmas.

Piia lepikkö, Terhi Harjula ja Minna Lepikkö.

Miesten yleisessä sarjassa voitto meni Jaakko Liukkalalle. Heikki Aavajärvi oli toinen ja Pasi Sarilampi kolmas.

Pasi Sarilampi ja Jaakko Liukkala.

Naisten alle 22-vuotiaiden sarjassa voitto meni Pinja Kilpeläiselle.

Miesten alle 22-vuotiaiden sarjassa voitto meni Felix Hannelinille. Otto Viholainen oli toinen.