Ski Jyväskylä Kalevan Kierros joukkue

Luistelija

Marko Korhonen

Hiihtäjä

Jonne Seppänen

Jonne on nuoruudestaan huolimatta jo kokenut monipuolinen kestävyysurheilija. Jonne on haastanut vuosien saatossa itseään ja kilpakumppaneitaan niin yleisurheilussa, juoksussa, suunnistuksessa, maastopyöräilyssä, seikkailu-urheilussa kuin hiihdossakin. Lähitulevaisuuden tavoitteena Jonnella on menestyminen hiihdon ohella kotimaan polkujuoksukisoissa, sekä siipien kokeilu ulkomaiden vuorijuoksuissa.

Analyyttinen ja kehittymisjanoinen tuotantotalouden DI Jonne pyrkii yhdistämään menestyksekkäästi urheilun, työelämän sekä sen ohessa aloittamansa tietojärjestelmätieteen opiskelun. Tehokas ajankäyttö on Jonnen toiminnan ydin, jolloin ”miten ehdit tehdä noin paljon kaikkea” on tuttu lausahdus kavereiden suusta.

Suunnistaja

Minna Truhponen, joukkueen kapteeni

Minna on pyörittää seuran toimistoa ja päivittäisvalmennusta mutta ehtii vapaa-ajalla edelleen liikkumaan aktiivisesti. 20 vuoden kilpasuunnistuskokemus ja vuosien ryhmäliikunnanohjaustausta ovat luoneet pohjan, jotka takaavat kovan kulun ja jaksamisen myös Kalevan kierroksella, vaikka keskittyminen viime vuosina onkin ollut enemmän sprinttimatkoilla. 18 starttia Venlojen/Jukolan viestissä eivät ole vahinko ja Minna tuleekin taistelemaan naisten kärkisijoista”

Soutaja

Heikki Karjaluoto

Pitkän linjan kestävyysurheilija. Lajivalikoima puuvenesoutu ja maastohiihto.

Löytänyt puuvenesoudun muuttaessaan Jyväskylästä Ouluun 2000-luvun alussa. Toisen kipinän soutu-uralle antoi paluumuutto Jyväskylään 6 vuotta myöhemmin harjoitusmaisemien vaihtuessa Oulujoen rantatörmistä Päijänteelle. Aloitti soutu-uransa vuorosoudusta, sittemmin pääosin yksikkösoutaja. Kierroksen soututapahtumissa käynyt aiemmin useita kertoja niin yksiköllä kuin vuorosoutuveneellä, mutta nyt ensimmäistä kertaa virallisesti mukana Kierroksella joukkueessa. Tulevan kesän Kierroksen soudun tavoitteena virittää niin vene kuin mieskin huippukuntoon seuraavan viikonlopun Sulkavan Soutuun.

Pyöräilijä

Miika Ruokonen

Miika on Espoolainen virkamies, joka viihtyy urheilurintamalla parhaiten suksien päällä. Hiihtopiireissä Miika tunnetaan maratonhiihtoihin erikoistuneena tasatyöntäjänä, joka on aina viivalla ollessaan paha vastustaja. Muutama kesä sitten mies hurahti maantiepyöräilyyn pitkien kilpailumatkojen johdosta. Pitkät hiihdot ja monipuolinen lajitausta luovat erinomaisen pohjan kesän pyöräilylle. Kalevan kierroksen pyöräilyä Miika odottaa innolla ja aina kun numerolappu lyödään rintaan, on menestyminen myös kirkkaana mielessä.

Juoksija

Harri Metsäranta

Olen maaliskuussa 40 vuotta täyttävä mies Jyväskylästä. Nuorempana tuli harrastettua useita eri lajeja, mm. juoksua ja ampumahiihtoa. 23-vuotiaana urheilut jäivät kuitenkin vähille loukattuani polveni. Uuden innostuksen oman kuntoni ylläpitämiseen sain kirkkovenesoudun kautta kahdeksan vuotta sitten, minkä avulla huomasin polveni jälleen kestävän myös juoksua. Juoksu- ja soutukisojen lisäksi minut saattaa löytää myös ampumajuoksukisoista.

Ski Jyväskylä Kalevan Kierroksen haastejoukkueen uutiset

Nothing Found

Sorry, no posts matched your criteria