SKI JYVÄSKYLÄ MATKALLA KOHDEN HAASTEKISAN VOITTOA

, ,

Electrofit Kalevan Kierros ja sen haastekisa jatkuivat Lemillä 17.8. Lappeenrannan Pyöräilijöiden isännöimällä 76 km:n pyöräilyllä. Kisa saatiin käydä lämpimässä ja aurinkoisessa, mutta erittäin tuulisessa säässä. Etelätuulen nopeuden ollessa noin 5 m/s suuri osa matkasta jouduttiin ajamaan enemmän tai vähemmän vastaiseen tuuleen, vain noin 15 km:n matka Taavetista pohjoiseen saatiin nauttia tuulen tuomasta lisäavusta. Reitti oli erinomainen ja viimeisen 20 km mäkinen maasto erotti jyvät akanoista.

Kalevan kiertäjistä kovimman noteerauksen teki KK Länsi-Uusimaan Hannu Manninen ajalla 1:49:26, johon muiden aikoja verrataan. Tulos oli myös koko kisan nopein, myös ulkopuoliset kilpailijatkin huomioiden. Neljän lajin jälkeen johdossa ollut SkiJyväskylä jatkoi pyöräilijänsä, Mika Ruohosen, kanssa kovaa tahtia ja kellotti ajan 2:06:21.Downtown65:n Ville Hiltunen ja IBD Cycling:n Jake Lastujoki valtasivat seuraavat sijat kuutisen minuuttia Ruohosesta.

Kaikki joukkueet saivat edustajansa maaliin, mutta piste-erot pyöräilyssä olivat sen verran pienet, että muutoksia sijoituksiin ei tullut.

SkiJyväskylän piste-ero toisena olevaan Electrofit:n on lähes 700 pistettä, joten vain se, että SkiJyväskylän juoksija ei pääse maaliin mahdollistaa Electrofitin nousun kärkeen.