Majoitus Virroilla

Kalevan Kierroksen soudun majoitus Virroilla

Kalevan Kierroksen soutu järjestetään toista kertaa Virroilla. Aamupäivän lähtöön kauempaa tulevat kiertäjät joutuvat melko todennäköisesti yöpymään lähempänä soutupaikkaa. Iltapäivän lähtöön saapuvien osalta majoituksen varaaminen Virroilta ei ole niin välttämätöntä. Majoitusta löytyy monen tasoista aivan soudun lähtöalueen läheisyydestä.

Lähin majoitusvaihtoehto on kesähotelli Domus, josta soutupaikalle on vain 500m matka. Huoneistohotelli  koostuu kahdesta rivitalosta. Jokainen huone tai huoneisto on kokonainen asunto. Huoneita 27 kpl, vuodepaikkoja 50. Muutama perhehuone, joissa 2 makuuhuonetta ja keittiö. Jokaisessa huoneistossa oma suihku/wc ja keittiö. Ilmainen pysäköinti. Aamupalaa ei ole tarjolla muuten kuin itse tekemällä.

Domuksen tiedot löytyvät täältä:

Kesähotelli Domus

 

Toiseksi lähin vaihtoehto on Virtain keskustassa sijaitseva Motelli Tarjanteen Talo. Helppoa  ja edullista majoitusta 1-2 tai 3-4 hengen huoneissa aivan Virtain  ydinkeskustassa, toria vastapäätä. Siistit huoneet sisältävät minikeittiön  varusteineen ja oman kylpyhuoneen. Laivarantaan, jossa soudun kilpailukeskus sijaitsee, on matkaa vain 1 km. Myöskään Motelli Tarjanteessa ei tarjolla aamupalaa.

Tarjanteen Talon tiedot löytyvät täältä:

Motelli Tarjanteen Talo

 

Kolmanneksi lähin vaihtoehto majoittumiseen on Kitusen Kievari, josta matkaa laivarantaan on vajaa kolme kilometriä. Kitusen Kievari on monipuolisen palvelun taukopaikka, joka sijaitsee Virroilla valtatie 23:n ja kantateiden 66 ja 68 risteyksessä. Viihtyisässä motellissa on 10 huonetta. Tilavissa huoneissa on 2-4 vuodepaikkaa. Osassa huoneista on oma sauna. Majoituksen hintaan sisältyy monipuolinen aamiainen.

Kitusen Kievarin tiedot löytyvät täältä:

Kitusen Kievari

 

 

Seuraavaksi lähin majoitusta tarjoava paikka on vajaan 5km päässä soutupaikasta sijaitseva Rajaniemen lomakeskus. Kauniin  vanhan pappilan pihapiiri Siekkisjärven rannalla. Majoitusta pihapiirin majoitusrakennuksissa, huoneita 36,  vuodepaikkoja 68. Rajaniemestä on mahdollista saada myös aamupalaa.

Rajaniemen tiedot löytyvät täältä:

Rajaniemen lomakeskus

 

 

Suurin määrä majoituspaikkoja löytyy Nuorisokeskus Marttisen alueelta. Tarjolla ovat makeat unet Marttisen hirsihuvilahuoneistoissa tai Marttisen hotellihuoneissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa. Hirsihuvilahuoneistoissa on 86 vuodepaikkaa jakautuneena 11 huoneistoon ja hotellissa 25 huonetta. Tarvittaessa majoittumaan mahtuu jopa 198 henkilöä. Marttinen sijaitsee Herraskosken kanavan alueella ja sieltä matkaa soudun lähtöön on maantietä pitkin noin 5km ja soutamalla 4km. Myös Nuorisokeskus Marttisesta on mahdollista saada aamupalaa.

Nuorisokeskus Marttisen tiedot löytyvät täältä:

Nuorisokeskus Marttinen