Kierroksen tulospalvelusivut uudistumassa

Tulokset ja tilastot muutoksen alla

Kalevan Kierroksen tuloslaskenta, joukkueiden kokoaminen ja tilastot ovat olleet jo vuosia Ohtu-järjestelmässä. Ohtu oli järjestelmä, johon tulokset aiemmin syötettiin ja jonka kautta niitä mm esitettiin Kalevan Kierroksen sivuilla. Järjestelmä tehtiin yli 10 vuotta sitten Kalevan Kierrokselle oppilastyönä ja se oli siis räätälöity Kalevan Kierroksen tarpeisiin hyvin. Valitettavasti ohjelmaa ei ole ollut mahdollista enää päivittää viime vuosina ja sen vuoksi se aiheutti ison tietoturvariskin. Jotta kalevankiertäjien tietoja ei olisi päässyt vääriin käsiin, meidän oli pakko lopettaa järjestelmän käyttäminen mahdollisimman pikaisesti.
Tämän vuoksi tulospalvelu-sivut ovat erilaiset kuin aikaisemmin. Ihan niin kattavasti uusilta tulossivuilta ei vielä löydy samoja tietoja kuin aikaisemmin, mutta tilanne parantuu pikku hiljaa. Kaikki tulokset ovat tallessa ja Hannu Kröger on laittanut niitä nettisivuille koko viime viikon.
Etsimme siis korvaavaa järjestelmää, jolla pystyisimme tietoturvaa parantamaan. Mikäli kiertäjillä on ehdotuksia uudeksi järjestelmäksi, niin mielellämme otamme ehdotuksia vastaan!
Näistä linkeistä näet tämän hetken tilanteen Kierroksella sekä pyöräilyn tulokset kiertäjien osalta:
Kun haluat katsoa miten edellisinä vuosina kilpakumppanit menestyivät eri osalajeissa, niin tällä hetkellä se onnistuu parhaiten vanhoja vuosikirjoja tutkimalla. Vuosikirjat löytyvät täältä pdf-muodossa: