Käytännön järjestelyitä luisteluun

Numeroiden nouto ja sen kiinnittäminen

Numeroiden haku:

Kuopion matkustajasatamassa, Minna Canthin kadun päädyssä olevassa kontissa.

Perjantaina 18.2.2022 klo 17-21

Lauantaina 19.2.2022 klo 8-13.30

 

Saat sähköpostiisi (muista katsoa myös roskaposti-kansio) QR-koodin, jota vastaan saat kisanumeron, ajanottochipin ja kiinnitysremmin. Haun yhteydessä voit ottaa myös hakaneuloja numeron kiinnittämistä varten ja nippusiteitä tavaroiden säilytystä varten.

Kun haet numeroasi, avaa koodi puhelimen näytölle valmiiksi ja näytä sitä toimitsijalle. Voit myös käyttää paperille tulostettua koodia. Numeron saa myös nimeä vastaan, mutta suosittelemme QR-koodin käyttöä (nopein tapa)

Numeron kiinnittäminen:

Saat yhden numeron. Kiinnitä numero joko oikeaan reiteen tai selkään. Tärkein asia ajanottoa varten on ajanottochipin kiinnittäminen oikein ulkovaatteiden päälle nilkkaan. Hakaneuloja on saatavilla kisatoimistosta.

Ajanottochipin kiinnittäminen ja palauttaminen heti kisan jälkeen:

Laita ajanottochip ULKOVAATETUKSEN päälle nilkkaan. Muista palauttaa ajanotto chip heti maaliintulon jälkeen kisajärjestäjälle. Palauttamattomasta chipistä peritään 50€ sakko.

Tavaroiden säilytys:

Tavaroiden säilytys sijaitsee pukeutumisteltan vieressä. Voit myös jättää tavaroitasi pukeutumistelttaan omalla vastuullasi. Kisajärjestäjä ei ole vastuussa rikkoutuneista ja kadonneista tavaroista. Suosittelemme jättämään arvotavarat esim. autoon.