KK Länsi-Uusimaa

KK Länsi-Uusimaa

KK Länsi-Uusimaan kotipaikka on Lohja, mutta jäseniä löytyy ympäri läntistä Uuttamaalta mm. Vihdistä, Kirkkonummelta, Hyvinkäältä ja Espoosta. Seuramme on tätä nykyä yksi KK:n suurimmista ja vuoden 2020 kisassa meillä oli 3 naisten ja 5 miesten joukkuetta eli yhteensä n. 50 henkeä. Kirkkkaimpana tähtenämme oli toista vuotta mukana ollut yhdistetyn maailmanmestari Hannu Manninen ja hänen johdollaan miesten ykkösjoukkue saavutti joukkuekisan hopeaa. Naiset puolestaan pistivät vielä paremmaksi yltäen jo toista kertaa joukkuekisan voittoon.

Seura ei ole rekisteröity yhdistys eikä peri jäsenmaksua, joten seuraan liittyminenkin on hyvin vapaamuotoista. Seura on saanut alkunsa joskus 80-luvulla. Pisimpään nykyisin mukanaolevista kiertäjistämme ovat kiertäneet Eero Aalto (1983 lähtien), Jouni Nurminen (1994) ja Jarmo Savela (1997). Meillä on tällä hetkellä myös hyvä edustus KK:n hallituksessa, sillä puheenjohtaja Tiiu Tuomi ja lisäksi Juha Nurmela sekä Hannu Kröger edustavat seuraamme.

Lajit ja niiden treenaaminen

Luistelua treenaamme Oulunkylän tekojään lisäksi mahdollisuuksien mukaan mm. Nummelan lentokentällä, Nälköönlammella ja Lohjanjärvellä.

Hiihtoon kukin treenailee yleensä omin nokkinensa, mutta pitkiin hiihtoihin on joskus osallistuttu kimpassa.

Suunnistustreenejä Lohjan seudulla järjestää Hiidenkiertäjät https://www.hiidenkiertajat.fi/, mutta myös muualla Uudellamaalla on runsaasti kuntorasteja eli tarvittaessa pääsee ainakin ma-to rasteille vaikka päivittäin kesäaikaan.

Soututreenejä teemme pääosin Lohjanjärvellä ja ne joilla ei ole omaa venettä, saavat veneen käyttöönsä sekä harjoitteluun, että KK-kisaan Lohjan Seudun Soutajilta jäsenyyttä vastaan http://www.loss.fi/

Heinäkuussa viikonloppuisin, yleensä sunnuntaisin teemme pitkiä maantiepyörälenkkejä. Klassikkokohteita ovat mm. Porkkala ja Hanko, mutta myös mm. Bodom-järvi, Inkoon satama ja Suomusjärvi ovat olleet kohteina.

Juoksun yhteislenkkejä järjestää Lohjan Seudun Latu ry joka maanantai klo 18 Lohjan Prisman edestä ympäri vuoden https://lohjanseudunlatu.fi/

Kauden päättäjäiset pidetään perinteisesti Gunnarlan majalla Lohjalla mielellään ennen lumien tuloa, että päästään rogailemaan/ulkoilemaan ennen saunaa ja herkuttelua.

Tulevia tapahtumia, joihin KK Länsi-Uusimaan jäseniä osallistuu:

HiKi-rastien avaus (joka tiistai läpi kesän)

Kausi alkaa huhtikuussa 2021

Iltasoutu-cup, osa 1/6

ke 19.5.2021 klo 18:30 Hiidensalmi, Lohja

35. Suurlohjan soudut

su 6.6.2021 klo 10 Aurlahti, Lohja

Jukolan viesti 19.-20.6.2021 Rovaniemi

KK Länsi-Uusimaan yhteystiedot

Hannu Kröger

Hannu Kröger

Tulos- ja tilastonikkari, joukkueiden ehdottelija

hannu.kroger@iki.fi

Rami Heikkilä

Rami Heikkilä

Miesten ykkösen vetäjä

rami.heikkila1@gmail.com

Minna Hokkanen

Minna Hokkanen

Someaktiivi, hyvän tuulen kiertäjä

minnasusannahokkanen@gmail.com

Marja Rauttola

Naisten ykkösen vetäjä, mestarirekrytoija

Jouni Nurminen

tohtori Ruohonen, kuntoihme, Kierroksen legenda