Kalevan Kierroksen suunnistuksen harjoituskieltoalue

Suunnistuksen harjoittelu- ja kilpailukieltoalue

Tämän vuoden suunnistuksen harjoitus- ja kilpailukieltoalueella (kiertäjille) järjestettiin Kuusankosken Urheiluseuran kuntorastit 13.6.2022. Tapahtuma järjestettiin alueella, jota ei käytetä vuosien 2022-23 Kierroksen suunnistuksessa eli näiden kahden tapahtuman kartat eivät mene ns. päällekkäin. Kuntorasteille osallistui myös järjestävän seuran Kiertäjiä, jotka olivat kysyneet seuralta luvan osallistumiseen ja sen saaneet. Inhimillisestä unohduksesta johtuen kilpailu- ja harjoittelukieltoaluetta ei muutettu tai asiasta muuten tiedotettu ennen kuntorasteja. Kierroksen hallitus ja Kuusankosken Urheiluseura pahoittelevat tapahtunutta. Kyseisten kuntorastien kartat ja Reittihärveli löytyvät: https://kuus.fi/suunnistus/kuntorastit/

HARJOITTELU- JA KILPAILUKIELTOALUE (Kalevan Kierroksen suunnistukseen 2023 saakka)

Kalevan Kierroksen suunnistuksiin 2022 ja/tai 2023 osallistuvat eivät saa liikkua kieltoalueen maastossa. Alueen teillä ja poluilla liikkuminen on sallittua.


Hallitus muistuttaa Kiertäjiä sääntöjen noudattamisen tärkeydestä ja ottamaan epäselvissä tapauksissa yhteyttä puheenjohtajaan ja/tai lajivastaavaan: https://kalevankierros.fi/kalevan-kierros/hallitus/.