Kalevan Kierroksen ensi vuoden hiihto Jyväskylässä

,

2024 KK hiihto Jyväskylä Ski Marathonin yhteydessä

Kalevan Kierroksen hiihdon piti olla vielä ensi vuonna Helenan Hiihdon yhteydessä Pyhäjärvellä. Mutta Helenan Hiihtoa ei tulla järjestämään ensi vuonna ollenkaan. Pyhäjärven Pohdin talkoolaisten määrä alkoi olla aika pieni ja ikäjakauma sen verran iäkäs, että hiihdon järjestelyt eivät olisi enää onnistuneet.

Näinollen Kalevan Kierroksen hiihdon järjestämisestä tehtiin tarjouspyyntö kaikille massahiihtotapahtumille, joiden ajankohta, matka ja suoritustapa sopivat Kalevan Kierroksen sääntöjen puitteisiin. Tarjouksia tuli kolme kappaletta. Pirkan Hiihto, Jyväskylä Ski Marathon ja Vuokatti Hiihto jättivät oman kaikki sellaiset tarjoukset, jotka olivat mahdollisia hyväksyä.

Näistä tarjouksista Jyväskylä Ski Marathon oli selkeästi kiertäjien kannalta edullisin. Näinollen ensi vuoden hiihto tullaan järjestämään Jyväskylässä 9.3.2024. Sopimus on vielä allekirjoittamatta, mutta pääkohdat ovat jo sovittu. Reittikartat ja -profiilit ovat vielä julkaisematta, mutta ne ovat tulossa. Vielä yritetään saada reitillä olevia muutamia pahoja laskuja sellaisiksi, että ne pystyisi kaikki kiertäjätkin pystyisivät selviämään reitistä haavereitta.