Joukkueiden ilmoittaminen Kalevan Kierrokselle 2021

Joukkueissa voi olla 4-6 jäsentä ja kun joukkueen jäsenet ovat ilmoittautuneet SuomiSportissa Kalevan Kierrokselle 2021 viimeistään 12.6., niin heidät voidaan nimetä joukkueeseen. Kaikkien ajoissa ilmoittautuneiden tiedot siirretään näillä näkymin su 13.6. aikana Kalevan Kierroksen tulospalvelujärjestelmään, jossa joukkueet voidaan kasata seuraavan viikon aikana.

Joukkueen kapteeni (kuka tahansa joukkueen jäsenistä) muodostaa siis 14.-20.6. joukkueen tulospalvelujärjestelmässä.

Vaihtoehtoisesti joukkueen ja joukkueen jäsenten nimet voi lähettää spostissa Hannu Krögerille.

Kun olet kirjautunut tulospalvelujärjestelmään, niin valitse ilmoittautumiset. Sivun alalaidassa on vaihtoehto Ilmoita Joukkue. Valitse se.

Tulet joukkueen ilmoittamisen sivulle. Olet itse joukkueen kapteeni. Valitse joukkueelle nimi. Sen jälkeen voi täydentää joukkueeseen muut jäsenet.

 

Jos tiedät muiden joukkueen jäsenten kiertäjänumerot, voit kirjoittaa ne suoraan sarakkeisiin. Mutta mikäli kiertäjänumerot eivät ole tiedossa, niin voit aloittaa kirjoittamalla numerot 33 ensimmäiseen vapaaseen sarakkeeseen. Tällöin avautuu lista kaikista niistä henkilöistä, joita voi joukkueeseen liittää. Valitse joukkueen muut jäsenet listaan ja paina Ilmoita joukkue- näppäintä. Voit täydentää tai muuttaa joukkuetta myöhemminkin.

Mikäli joukkueessa on ainoastaan naisia, niin silloin joukkue osallistuu yleisen joukkuekisan lisäksi automaattisesti myös naisjoukkueiden kisaan. Mies- ja sekajoukkueet osallistuvat vain yleiseen joukkuekisaan.

Joukkueen pisteisiin lasketaan joukkueen neljän parhaan jäsenen pisteet kustakin osakilpailusta. Kauden päätteeksi yhteispisteissä parhaat joukkueet palkitaan.