Hannu Manninen pyöräilyn nopein

Kiertäjät polkivat kovassa tuulessa Järvenpäässä

Kalevan Kierroksen viides osalaji oli pyöräily Järvenpäässä. Matkana oli 65 km, joka pyöräiltiin yhtenä lenkkinä. Olosuhteet pyöräilyn aikana olivat kohtuullisen vaativat; lämpöä oli yli 25 astetta ja tuuli oli puuskissa reilusti yli 10m/s. Varsinkin matkan alkupuolella peltoaukeilla vastatuuli hidasti vauhtia todella paljon.

Kilpailun nopeinta vauhtia piti KK Länsi-Uusimaan Hannu Manninen, joka pyöräili matkan ajassa 1.33.02. Mannisen keskinopeus reitillä oli lähes 42 km/h.

Hannu Manninen oli päivän nopein kiertäjä.

Mannisen voitto oli ylivoimainen, sillä toiseksi sijoittunut Lappeen Sinisten Matti Huttunen ajoi ajan 1.39.20.

Matti Huttusen lähtökiihdytys.

Myös kolmanneksi vauhdikkain reitillä ollut Christer Hede alitti 1.40 rajan ajalla 1.39.58.

50-vuotiaiden sarjan nopein Christer Hede oli kolmanneksi nopein kaikista pyöräilijöistä.

Naisten nopeimmasta ajasta vastasi Kuusankosken Urheiluseuran Terhi Harjula ajalla 1.56.37.

Terhi Harjula alitti ainoana naisena kahden tunnin rajan.

Ulla Yrjölä kellotti toiseksi nopeimman ajan 2.02.38.

Kesken kauden Kalevan Kierrokselle ilmoittautunut Ulla Yrjölä oli naisten toiseksi nopein pyöräilijä.

Kolmanneksi nopein naisista oli Kuusankosken Urheiluseuran Mirva Hilander 2.03.22.

Mirva Hilander kävi kovan kamppailun omaa seurakaveriaan Katri Pylvästä vastaan, lopputuloksena Hilanderille parempi aika neljän sekunnin erolla.

Viiden lajin jälkeen Kalevan Kierroksella johdossa jatkaa Kuntokonnien Antti Järvenpää, jonka pyöräilyaika 1.45.54 riitti pitämään hänet kärjessä.

Antti Järvenpään pyöräilyn pisteet 842 riittivät pitämään hänet viiden lajin jälkeen kokonaiskilpailun johdossa.

Toisena on Järvenpään joukkuekaveri Toni Pikkarainen ja kolmanneksi nousi Lappeen Sinisten Matti Huttunen.

Naisten sarjan kärjessä jatkaa Kensuttarien Kirsi Korpijärvi.

Kirsi Korpijärven johto kaventui hieman pyöräilyssä.

Kuusankosken Urheiluseuran kaksikko Mirva Hilander ja Katri Pylvänen ovat seuraavilla sijoilla.

Joukkuekilpailussa kärkeen nousi Kuntokonnat. KK Länsi-Uusimaa tippui toiseksi. Hauhon Sisu jatkaa ennen suunnisusta kolmantena. Neljäntenä on pyöräilyssä eniten pisteitä kerännyt joukkue Lappeen Siniset.

Naisten joukkuekilpailussa Kuusankosken Urheiluseura jatkaa vakuuttavassa johdossa. Joukkueen kovasta tuloksesta kertoo se, että Kuusankosken naiset ovat kaikki joukkueet mukaan lukien sijalla 9.

Naisten 40-vuotiaiden sarja oli kärjen osalta Kuusankosken Urheiluseuran jäsentenvälinen koitos, kun palkinnoille pääsivät Mirva Hilander, Terhi Harjula ja Lotta Kauppinen

Naisten sarjassa Vauhtivuokot jatkaa toisena. KK Länsi-Uusimaan naisjoukkue on pyöräilyn jälkeen kolmantena.