Hallituksen kokous 8/2021

KK hallituksen kokous

Hallitus on kokoontunut viime vuosien aikana enemmän etäyhteyksien kautta kuin fyysisesti samassa paikassa. Osittain koronan vuoksi tällainen järjestely on ollut jopa pakon sanelemaa, mutta kyllä erilaisten netin kokousmahdollisuuksien hyödyntäminen on tuonut myös säästöjä matkakulujen poistuessa suurimmasta osasta kokouksista. Tosin fyysisessä kokouksessa asioiden käsittely on toisinaan hieman parempaa, joten pelkkiin etäkokouksiin siirtyminen ei ole järkevää.

Kokouksen tarkistamaton pöytäkirja löytyy täältä, mutta tärkeimmät asiat olivat:

Tällä hetkellä Kierrokselle ilmoittautuneita 217. Pudotusta viime vuodesta melko paljon, mutta ilmoittautuneita on tullut aikaisempina vuosina vuoden edetessä lisää.

Päätettiin, että Kalevan Kierroksen saa hyväksytysti suoritetuksi kolmella lajilla.

Soutuun noin 190 ilmoittautunutta. Reitin merkkausta parannettu. Livelähetystä facebook-kanavalla kokeillaan.

Tehdään kysely pyöräilyreitin tutustumisajon tarpeellisuudesta.

Selvitellään onko suunnistuksessa mahdollisuus 1:7500 mittakaavan karttaan.

Kuopiossa voisi olla perjantaina illalla yksi erä luistelua, mikäli se järjestelyiden puolesta onnistuu. Kärkinaisten sijoittaminen samaan (kuumaa) erään, mikäli heidän ajat niihin riittävät.

Vuosikokous pidetään etäyhteyksillä marraskuussa 27.11.2021. Vuosijuhlaa ei voi pitää tänä vuonna, koska luistelu on niin myöhään joulukuussa. Vuosijuhla voisi olla ensi vuoden luistelun yhteydessä Kuopiossa 19.2.2021 luistelun jälkeen

Vuoden 2022 alustavat päivämäärät ja paikkakunnat:

19.2.2021 Luistelu Kuopio

27.3 Hiihto Pyhäjärvi

21.5 Juoksu Pori

2.7 Soutu Jyväskylä

20.8 Pyöräily Järvenpää

17.9 Suunnistus Jaala/Kuusankoski