Hallituksen kokous 8/2020

Hallituksen kokous 8/2020

Zoom-kokous 13.10.2020 klo 17.00

 

Paikalla:
Juha Nurmela, puheenjohtaja

Ari Ilola
Hannu Kröger

Osmo Perkamo
Elina Hohde

Toni Pikkarainen
Tuomas Seppälä

Tiiu Tuomi, sihteeri

 

 1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.09.
 2. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
 3. Käytiin läpi ja hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja.
 4. Koronanvirustartuntojen estämiseksi tällä hetkellä voimassa olevat määräykset sallivat ulkona järjestettävät liikuntatapahtumat (mm. urheilukilpailut). Tilaisuuksia järjestettäessä tulee noudattaa voimassa olevia viranomaismääräyksiä (käsihygienia, turvavälit ja kasvomaskit). Tehdään suunnistukseen seuraavia muutoksia: ruokailu ulos, Akilles päättää onko suihkua vai ei (esim. rajoitettu määrä), maskit käyttöön ennen lähtöä ja mahdollistetaan myös maski päässä lähtö, tehdään selkeät ohjeet, joita kiertäjien tulee noudattaa, ohjeista muistutetaan paikan päällä kuuluttajan toimesta. Lopullinen päätös suunnistuksen järjestämisestä tehdään 26.10. Mennessä.
 5. Juoksun palaute. Tuomas esitteli juoksun palautteen, johon oli vastannut 18 osallistujaa. Koronajärjestelyiden tiedottamisessa oli parantamisen varaa ja se tullaan huomioimaan suunnistuksen järjestelyissä. Seuratieto laitetaan jatkossa ilmoittautumis- ja tulostietoihin.
 6. Suunnistuksen järjestelyt. Toni kertoi, että järjestelyt etenevät aikataulussa. Hitaiden lähtö on klo 8.30 yhteislähtönä hajonnalla (heille, joiden suunnistusaika on yli 5 h). Maali sulkeutuu klo 16. 
 7. Vuosijuhla, paikka ja ohjelma. Hannu esitteli vuosijuhlan pitopaikaksi ehdolla olevat paikat: Tuusula ja Eräkeskus. Päätettiin pitää vuosijuhla Tuusulassa. Hannu ja Jupe ovat yhteydessä Tuusulan Tallaajiin liikuntatapahtuman järjestelyistä.
  Vuosikirja. Vuosikirjan jutuista kaikki tähän mennessä mahdolliset on kirjoitettu ja laitettu Tuomakselle.
 8. Markkinointi. 7000:sta esitteestä on nyt jaettu 6000. HCR oli hyvä tapahtuma ja esitteitä meni paljon. Esitteitä tilataan lisää, Jupe etsii yhteistyökumppania esitteen mainokseen. Päätettiin laittaa alkuvuodesta somearvonta liikkeelle.
 9. Muut asiat. 
  1. Vuoden 2020 paras osakilpailun järjestäjä kysytään suunnistuksen palautekyselyn yhteydessä (luistelu, hiihto, soutu, pyöräily, juoksu, suunnistus)
 10. Seuraava kokous pidetään 2.11.2020 klo 17 alkaen etänä.
 11. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20.33.

 

Juha Nurmela Tiiu Tuomi

Puheenjohtaja Sihteeri