Hallituksen kokous 4/2020

Kalevan Kierros

Hallituksen kokous 26.3.2020 klo 17.30
Skype

 

Paikalla:
Juha Nurmela, pj
Ari Ilola
Tuomas Seppälä
Osmo Perkamo
Toni Pikkarainen, tuli klo 17.45.
Outi Nummi, kutsuttuna
Tiiu Tuomi, sihteeri

 

 1. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.38. 
 2. Todettiin kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.
 3. Hyväksyttiin kahden edellisen kokouksen pöytäkirjat (2/2020 ja 3/2020).
 4. Jäsenmaksu 2020. Päätettiin kevään 2020 aikana muistuttaa viime vuonna jäsenmaksun maksaneita, jotka eivät ole tänä vuonna maksaneet jäsenmaksua, kahdesti jäsenmaksun 2020 maksamisesta. Jos maksua ei tule, niin kokouksessa 6/2020 todetaan maksamattomat jäsenet eronneeksi yhdistyksestä.
 5. Hiihdon 2020 maksujen palautuksesta. Päätettiin siirtää automaattisesti kaikki hiihtoon ilmoittautuneet (ja osallistumismaksun maksaneet) seuraavaan järjestettävään lajiin (näillä näkymin soutu). Mikäli ilmoittautunut ei pysty soutuun osallistumaan, niin hän voi osallistua johonkin muuhun tämän vuoden lajiin veloituksetta. Kaikki lajit maksaneiden osalta hyvitetään hiihdon osallistumismaksun osuus ensi vuoden maksun yhteydessä. Hiihdon järjestäjän kanssa on alustavasti keskusteltu mahdollisuudesta pidentää sopimuskautta vuoteen 2023 saakka. Jupe tekee kyselyn jäsenistölle, tehdäänkö hiihdon osalta sääntöihin muutos, jossa parillinen ja pariton vuosi muutetaan joka toinen kerta-muotoon.
 6. Suunnistuksen varajärjestelyt. Toni on keskustellut Akilleksen kanssa suunnistuksen siirtämisestä myöhäisempään ajankohtaan tänä vuonna. Suunnistus on mahdollista järjestää loppuvuodesta, mikä aiheuttaa sen, että vuosikokousta todennäköisesti joudutaan siirtämään nykyiseltä paikaltaan. Päätettiin perua suunnistus toukokuulta ja siirtää tämän vuoden suunnistus loka- tai marraskuulle 2020 ja siirtää vuosikokous joulukuuhun 2020. Kaikkien lajiliittojen kilpailukalenterit ovat vielä täysin avoinna, joten vielä ei pystytä korvaavaa päivää sopimaan.
 7. Soudun tilanne. Soudun järjestelyjen osalta seurataan viranomaisten ohjeistuksia ja toimitaan niiden mukaisesti. Tehdään päätös soudun osalta viimeistään toukokuun lopussa.
 8. Kalevan Kierroksen kokonaiskilpailun lajimäärän minimit. Päätettiin, että Kalevan Kierroksen lajimäärä seuraa tänä vuonna järjestettyjen lajien määrää. Jos viisi lajia pystytään järjestämään, niin viidellä lajilla saa kultaisen mitalin, neljällä hopeisen ja kolmella pronssisen.
 9. Ohtun palvelimen siirto. Todettiin, että aikaa on toukokuun puoleenväliin. Tilanne ei ole edennyt, joten todennäköisesti jatketaan vielä vanhalla tavalla vuosi. Hannu jatkaa asian selvittämistä.
 10. Markkinointi
  1. Luontoliikuntahaaste on saanut hyvän vastaanoton, mukana on mm. Jenni Haukio. Facebook-sivuilla on nyt noin 550 tykkääjää.
  2. HRD:ää ei järjestetä tänä vuonna, joten messutkin jää pois. Triathlon-messut peruuntuvat todennäköisesti myös, eli tänä vuonna osallistutaan vielä Espoon Rantamaratonin messuille.
  3. Podcasteja on kuunnellut noin 100 hlöä/podcast. Ehdotuksina aiheiksi: Luontoliikuntahaaste.
  4. Pidetään kiertäjille Zoom-/Skype-/Teams-kokous, jossa käydään tilannetta läpi ja tiedotetaan hallituksen päätöksistä. Lisäksi Jupe kysyy Electrofitiltä saadaanko ohjattu jumppa/treeni oheen. Ehdotetaan ti 31.3.
 11. Kilpailutusten tilannekatsaus 2022.
  1. Suunnistus: kaksi seuraa on ehdolla: Kuusankoski ja Hyvinkään Rasti. Tehdään päätös kesäkuun kokouksessa.
  2. Soutu: Tarjouspyynnöt eivät ole edenneet.
  3. Pyöräily: Vielä ei ole laitettu tarjouspyyntöjä eteenpäin. Sekä soudun että pyöräilyn osalta pyritään saamaan ehdotukset kesäkuun kokoukseen.
 12. Muut asiat
  1. Päivitettiin todo-lista.
  2. Päätettiin hylätä Marjoniemen tarjous liiveistä ja kysyä uusia tarjouksia mm. Suunnistajan kaupasta.
 13. Seuraava kokous on 26.5.2020 Skypen/Zoomin kautta.
 14. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.19.