Hallituksen ensimmäinen kokous

Kalevan Kierroksen uusi hallitus kokoontui etänä

Vuosikokouksessa Kalevan Kierroksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tiiu Tuomi. Uuden puheenjohtajan johtamana hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa. Koronan vuoksi kokous järjestettiin vuosikokouksen tapaan etänä. Ensimmäisessä kokouksessa päätettiin hallitusten jäsenten vastuut ensi vuoden Kierrokselle.

Tiiun siirtyessä puheenjohtajaksi, valittiin Ari uudeksi sihteeriksi. Varapuheenjohtaksi valittiin Toni. Osakilpailuiden vastaavat ovat ensi vuonna: luistelu Osmo, hiihto Ari ja Elina, juoksu Jupe ja Elina, Soutu Ari, pyöräily Hannu Saarinen ja suunnistus Toni. Hannu Kröger toimii tietojärjestelmävastaavana. Hallituksen ulkopuolella toivat tulospalvelussa Ossi Sippu ja talouspuolella Outi Nummi.

Hallituksen yhteystiedot löytyvät täältä:

Hallitukseen kaivataan lisää jäseniä. Erityisesti tietotekniikan ja markkinoinnin osaajilla olisi tarvetta. Jos on halukkuutta kehittää Kalevan Kierroksen toimintaa, niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin.

Kokouksessa käytiin läpi markkinointia ensi vuoden kierrokselle. Luistelun saa ilmaiseksi, kun houkuttelee mukaan ensi vuoden Kierrokselle kaksi uutta kiertäjää. Toisessa kampanjassa jakamalla sosiaalisessa mediassa Kalevan Kierroksen kuvaa osallistuu arvontaan, jossa palkintona kaksi koko vuoden osallistumista (á 250 e). Toisen koko vuoden osallistumisen voi voittaa joulukuussa ja toisen tammikuussa. Kampanja alkaa kun saadaan sopivat kuvat valituksi.