Kalevan Kierroksen soudun ilmoittautuminen

Kalevan Kierroksen soudun jälki-ilmoittautuminen on avattu. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 16.7.2020 klo 23.59 asti. Soutuun otetaan  maksimissaan 450 soutajaa. Ilmoittautuminen suljetaan, mikäli määrä tulee täyteen ennen soutua.

Mikäli olit ehtinyt ilmoittautua hiihtoon ja haluat siirtää osallistumismaksusi soutuun, niin lähteä sähköpostia soutuvastaavalle  (ari.ilola(ät)suomi24.fi), niin saat koodin, jolla pääset ilmaiseksi soutuun.

Tänäkin vuonna myös parisoudulla on mahdollista suorittaa soutu. Tosin parisoudusta saa vain suorituspisteen melonnan tapaan. Taulukkopisteitä haluavat soutavat sen sijaan yksikkö- tai vuorosoutuveneellä.

Yksinsoudun ilmoittautuminen on yksinkertaista. Pitää vain tietää kummassa lähdössä (9.00 vai 13.30) haluaa soutaa. Yksinsoutu maksaa jälki-ilmoittautumisena 55 €. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

 

 

Vuorosoudussa yhtä venettä kohden vain yksi ilmoittautuminen. Eli toinen vuorosoutajista ilmoittaa molemmat soutajat. Ennen ilmoittautumista on hyvä selvittää soutukaverin kiertäjänumero ja syntymävuosi. Nämä sen vuoksi, että saadaan molemmille pisteet soudusta ja osataan sijoittaa soutajat oikeaan ikäsarjaan. Kiertäjänumerot (sekä syntymävuosi) löytyvät täältä:

Mikäli soutukaverisi ei ole ollut aikaisempina vuosina mukana Kalevan Kierroksella, niin hänellä ei ole kiertäjänumeroa ylläolevassa listassa. Uusien tänä vuonna mukaan tulleiden kiertäjänumerot tulevat piakkoin tänne:

 

Mikäli soutukaverisi on Kierroksen ulkopuolinen, niin jätä kiertäjänumero tyhjäksi, mutta muista lisätä soutuparin syntymävuosi. Myös vuorosoutuveneet voivat valita kummassa lähdössä (9.12 vai 13:42) he haluavat soutaa. Vuorosoutu maksaa 55 €/hlö eli ilmoittaja maksaa kahden soutajan hinnan eli 110€.

Mikäli vuorosoutajista toinen on maksanut Kaikki lajit kerralla, niin hänen soutukaverinsa hoitaa ilmoittautumisen. Sitä varten hän tarvitsee alennuskoodin, jolla vuorosoutuun voi ilmoittautua puoleen hintaan ( eli 55€). Alennuskoodin saa lähettämällä sähköpostia soutuvastaavalle (ari.ilola(ät)suomi24.fi). Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

 

Jos aiot suorittaa soudun parisoutuna, niin saat vain suorituspisteen. parisoutajista vain toinen ilmoittaa soutajien tiedot. Jos soutupari on kiertäjä, niin myös hänen kiertäjänumeronsa pitää täyttää. Samoin soutuparin syntymävuosi tulee ilmoittaa. Myös parisoutuveneet voivat valita kummassa lähdössä (9.20 vai 13:42) he haluavat soutaa. Parisoutu maksaa 55 €/hlö eli ilmoittaja maksaa kahden soutajan hinnan eli 110€.

 

Jos aiot suorittaa soudun melomalla, niin saat vain suorituspisteen. Myös melojat voivat valita kummassa lähdössä (9.20 vai 13:42) he haluavat meloa. Melonta maksaa 55 €/hlö. Mikäli melot kaksikolla, niin valitse lisätuotteeksi parimelonta. Tällöin hinta on 110 €. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

 

 

 

Ja mikäli soutuparisi on ilmoittautunut jo alkuvuodesta kaikkiin lajeihin ja sinä et ole, niin sinun tulee ilmoittaa vuorosoutuveneesi (tai parisoutuveneesi) normaalisti mukaan kisaan. Mutta koska soutuparisi on jo maksanut kisan, niin pyydä alennuskoodia, jotta et joudu maksamaan kuin oman soutumaksusi. Alennuskoodin saat Ari Ilolalta (ari.ilola(at)suomi24.fi).